Lucru La Quotes

Enjoy reading and share 2 famous quotes about Lucru La with everyone.

Lucru La Quotes

Imi plac temperamentele agresive si contradictorii,violente si sfasiate,si care prin excesele lor te stimuleaza,te descumpanesc.Abulia mea are nevoie de bici. O,dac-as avea un minimum de convingeri ca sa pot lupta pentru sau contra unui lucru!Eu insa mi-am vlaguit,mi-am una secatuit,mi-am golit convingerile,una cate una si toate deodata.
— Emil Cioran —

Imi plac temperamentele agresive si contradictorii,violente si sfasiate,si care prin excesele lor te stimuleaza,te descumpanesc.Abulia mea are nevoie de bici.
O,dac-as avea un minimum de convingeri ca sa pot lupta pentru sau contra unui lucru!Eu insa mi-am vlaguit,mi-am una secatuit,mi-am golit convingerile,una cate una si toate deodata.

— Emil Cioran

Dupa cum se pare, demnitatea vietii omului nu a fost prevazuta in planul globalizarii. Nelinistea e singurul lucru care a ajuns pe culmi niciodata banuite. Este o lume care traieste in perversitate, unde unii, putini, isi contabilizeaza castigurile pe seama amputarii vietii imensei majoritati. S-a ajuns la aparitia unui biet om care apartine lumii dezvoltate si care are acces la nenumarate produse dintr-un supermarket. Si in timp ce acel sarman nefericit doarme linistit, inchis in fortareata lui de aparate si ciurucuri, mii de familii trebuie sa reziste cu doar un dolar pe zi. Marginalizatii de la marele banchet al economistilor se numara cu milioanele.

— Ernesto Sabato

Lucru La Quotes Pictures

Want to see more pictures of Lucru La quotes? Click on image of Lucru La quotes to view full size.

Lucru La Quotes Pictures 1
Lucru La Quotes Pictures 2

Related Famous Quotes by Topics