Drita Quotes

Enjoy reading and share 1 famous quotes about Drita with everyone.

Drita Quotes

I lumturi eshte nje manekin i ndjenjes se jetes. Ai i ben vetem paraden e modes, por nuk e zoteron. Drita nuk shkelqen ne drite; ajo shkelqen ne erresire. Gezuar per erresiren! Kush ka ndenjur nje here ne mes te shtrengates, atij si hyn me ne pune nje makine e vogel elektrizimi. Mallkuar qofte shtrengata! Bekuar qofte kjo cikez jete qe kemi! Dhe sepse e dashurojme, sduam ta japim me kamate! Duam ta shkaterrojme! Pini, djema! Ka yje qe ndricojne cdo nate, megjithese kane plasur para dhjete mije vjetesh drite! Pini, sa eshte koha!
— Erich Maria Remarque —

Drita Quotes Pictures

Want to see more pictures of Drita quotes? Click on image of Drita quotes to view full size.

Drita Quotes Pictures 1

Related Famous Quotes by Topics