Minder Tv Quotes

Enjoy reading and share 9 famous quotes about Minder Tv with everyone.

Minder Tv Quotes

Terwijl hij wachtte tot het trillen minder werd - terwijl hij machteloos keek naar de rukkerige, maaiende bewegingen, alsof hij in een kinderkamer vol krijsende, zich misdragende peuters zat en zijn stem kwijt was en ze niet tot bedaren kon brengen - vermaakte Alfred zich ermee zich voor te stellen dat hij zijn hand afhakte met een bijl: dat hij het ongehoorzame lichaamsdeel duidelijk maakte hoe vreselijk boos hij erop was, hoe weinig hij ervan hield als het hem niet wilde gehoorzamen. Het leidde tot een soort extase als hij zich voorstelde hoe het blad van de bijl de eerste keer in het bot en de spieren van zijn ergerlijke pols hakte; maar tegelijk met de extase, ermee samengaand, was er een neiging om te wenen om die hand die van hem was, waar hij van hield en die hij het beste toewenste, die hij zijn hele leven al kende. 61
— Jonathan Franzen —

Erica had asked me a million times. 'Madison, are you sure you're just the child minder? He pays you a lot of money for doing hardly anything.' Pushing aside the blatant insinuation that I was his weekend whore, I'd always told her the absolute truth. He'd never so much as looked at me inappropriately, let alone anything more.

— Kyra Lennon

Het drong tot me door hoe vluchtig een gevoel van geluk kon zijn, en hoe kwetsbaar de basis daarvan was; van uit de regen een warm restaurant binnen lopen, de geur van voedsel en wijn, een boeiend gesprek, het buitenlicht dat zwakjes op de kersenhouten tafeltjes scheen. Er was maar weinig voor nodig om je humeur op een ander peil te brengen, als het schuiven met de stukken op een schaakbord. Dat besef alleen al, tijdens een moment van geluk, was alsof je een van de stukken verschoof en daardoor iets minder gelukkig werd.

— Teju Cole

I do know what it's like to worry about bills, I do know what it's like to worry about even finding a child-minder, never mind paying them.

— Frances O'Grady

Minder Tv Quotes Pictures

Want to see more pictures of Minder Tv quotes? Click on image of Minder Tv quotes to view full size.

Minder Tv Quotes Pictures 1
Minder Tv Quotes Pictures 2
Minder Tv Quotes Pictures 3
Minder Tv Quotes Pictures 4

Related Famous Quotes by Topics